The perfect fitting jeans with 4-way stretch™
Gratis verzending!

Ruilen en Retourneren

Retourneren

U heeft 14 werkdagen na bezorging van het artikel om te beslissen of u tevreden bent met het artikel. Alleen online te retourneren (niet in een winkel) op voorwaarde dat de labels nog aan het artikel zitten en de artikelen ongebruikt zijn. Dit houdt in dat de artikelen niet vuil, beschadigd, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. Ook het risico van de retourzending zijn voor de verzender dus adviseren wij om het pakketbedrijf dat het pakket heeft afgeleverd te gebruiken voor de retourzending.

U kunt het artikel op eigen kosten retourneren naar: euregioweg 332, 7532 SN Enschede, Nederland.

Vermeld altijd uw naam en rekeningnummer bij uw retour zodat het retour sneller verwerkt kan worden. Voor informatie of vragen kunt u altijd mailen naar webshop@dl1961.eu

Ruilen

Heeft u de verkeerde maat of model besteld, neem dan binnen 7 werkdagen contact met ons op per email dan helpen wij u graag verder. Stuur daarna uw pakket retour.

Geld terug

Als u het artikel geretourneerd heeft, ontvangt u binnen 30 dagen vanaf het moment dat wij het pakket binnen hebben, uw geld terug op uw betaalrekening.